mandag 16. februar 2009

Nok et kort :)


Laga et kort i kveld. Øver meg litt på fargelegging av motiver, etter beskrivelse i Ett Trykk. Det er ProMarkers det går i for øyeblikket, og eg koser meg når eg sitter å fargelegger motiver. Men må liksom lage eit kort utav det for å føle jobben er fullført.
Har bestemt meg for å begynne å bruke litt av dei arka eg har, og (prøve å) la vere å kjøpe nokon nye mønsterark.. Men rekne ikkje med eg klare å halde meg i skinnet so lenge.. Har sortert litt ark i dag, og eg har en fin liten bunke med Tres Jolie ark, fine dei, men alt med måte kanskje, er vel en grunn til at bonken er solid størrelse på.. Er litt sånn "må ha" av og til, og da kjøper auga meir enn haue, men får vel brukt arka ein gang, får eg håpe ;) Ellers merka eg at eg har blitt veldig hekta på blogg den siste veka, lover egentlig ikkje bra, for tida går so for nåe eg sitter inne på nettet, og det går jo selvfølgelig utover alt anna. Men som det står på ein magnet på kjøleskåpet mitt (som eg berre MÅTTE ha) "Man dør ikke av husarbeid, men hvorfor ta sjansen?" Den er heilt meg ;)

3 kommentarer:

Min verden sa...

Så flotte kort du lagar Lise. Jammen er du aktiv og kreativ:)

Lise Katrine sa...

Takk Takk :)

Unknown sa...

Nydelig kort!! Herlig det stempelet...så fint du har fargelagt med promarkers! Var en utrulig kjekk artikkel Marianne hadde laga der. Eg er mest vant med å kombinere promarkers med MCP, så eg også øver meg etter henanr måte!

klem,
Jorunn