onsdag 22. august 2012

Kort til min kjære tante :)

Siste helga i ferien var det feiring av min tante sin 50 års dag, og då måtte ho jo få heimelaga kort! Mi kjære tante er ei kreativ dame, som det er kjempekoseleg å besøke. Ho driv mykje med lappeteknikk, og sying av bunad, og er aktiv i husflidslaget der ho bur. Og til mi store glede likar ho også å lage kort!! :)
Dette kortet har eg laga frå oss her heime, mine søsken og nokre av mine søskenbarn. Vi ville gje ho ei gave ho kunne kose seg med, ein lite kapital til bruk på hobbyartiklar ;)
Tilda er malt med distress reinkers.

So måtte eg lage eit kort frå søskena hennar... Syns framsida vart grei nok, men er i bunn og grunn ikkje fornøgd med kortet.... :/ Vart ikkje heilt som eg hadde forestilt meg..
Men eg fekk no brukt nokre penny black (holdt på å skrive black design...) stempel etter gammalt. Er ein humoristisk gjeng, so kan ikkje vere eit tørt, kjedeleg design på kortet.. Men tida mi gjekk litt for fort, noko kortet bær preg av.
Her er heile søskenflokken, 3 damer og 3 menn ;)
I midten bak er det plass til en hilsen fra giverne.

Det var et lite innlegg fra meg :)
Eg har tatt til på siste året på sjukepleieutdanninga, og ser fram til å bli ferdig (å få meir tid til hobby <3 div="div">
Minstemann hadde sin første dag i 1.klasse mandag, gikk strålandes det :)  Han er klar, og ventar berre på lekser. Redd det kan bli litt kjedeleg i starten, ettersom han både les og skriv..., men det går seg vel til. Trygt er det vite at storesøstra er på samme skule også :)

Lise K.


1 kommentar:

Rita sa...

Så kjekt med nytt innlegg her igjen ettergammelt! Forstår det slik at du er opptatt med det ene og det andre. Og tenk, siste året på skolen.. Ikke til å tro, du er superflink!!

Flotte kort til tanta, de satt ho sikkert stor pris på.

Lykke til med skolen din, og spennende med så flink 1. klassing i hus. Mi jente begynte på ungdomsskolen, og gutten i storskolen (5 klasse). Så tiden går så altfor fort.

Klem fra Rita