søndag 1. august 2010

Bryllaupskort

I går var det bryllaup i bygda, og eg fekk bestilling av brudgommen si mor. Ho er arbeidskollega av min søster, og hadde sett et kort eg lagde på bestilling fra arbeidsplassen der.
Kortet går i svart, sølv, kvitt og rødt.
Innsida vart ganske enkel, tekst printa ut på bazzill og stansa ut med spellbinder dies.
"Papirbiten" er en "sjekk" på beløpet dei fekk i gave.

Baksida med stempeltrykk, huskar ikkje kven produsenten er, men eg har kjøpt det på papirplaneten. Tanken var at dette skulle vere på framsida, men so kom bestillar med bilde, og eg tenkte det kunne pryde baksida :)
Blir nokre bryllaupskort no til veka og, mi kjære storesøster skal gifte seg lørdag, spennande!


I helga har vi endeleg komt oss i gang med å bygge garderobeskap! Når vi flytta inn for 4 år sidan stod det eit kleskåp på hovedsoverommet. men dette var langt fra optimalt, med høgde langt fra taket, og 4 hyller i var det ganske bruklaust :( Dette skapet skulle komme opp i fjor, men det vart aldri noko av. For nokre veker sidan fekk eg 43 gode hylleplater gratis av ein foretning som selger kontormøblar m.m. Hylleplatene var 97 x 43 x 2 cm, perfekt :) Planen var egentlig å lage eit skap som kun var 40 cm djupt, men eg tegna det om, måtte vere 50 cm djupt for å få hengeskåp... Men eg er godt fornøgd med resultatet! Der min kjære står og skrur skal vere hengeskåp, blir ca 180 cm høgt, so er plass til laaaaaaaaaange kjolar, og sko under ;) der komoden står skal også vere hengestang, til skjorter, bukser o.l. Hyllene oppe og øverst og nederst er tilpassa so det er plass til plastkassar inni.
So i dag skal eg legge klea mine fint inni skapet :) Det gamle skapet er allerede skrudd fra kvarandre, og heve ut på balkongen, det skal på fyllinga!
Og dører ja.... :S Vi har bestemt oss for å ha gardiner i første omgang, har kjøpt 5 m bomulls-stoff på ikea til 15kr/m! So no må eg kjøpe oppheng, so skal eg sy! Blir so bra atte!! Masse skåp-plass,250cm bredt, og det til en fin prislapp, ca.1100kr :)
Ha ein fin søndag!
Klem, Lise1 kommentar:

Min verden sa...

Eit nydeleg bryllaupskort Lise :o)