torsdag 18. februar 2010

Award


Eg har vore so heldig å motta denne awarden fra Astrid , tusen hjerteleg takk! Alle bør ta turen innom bloggen til Astrid, ho har en kjempefin blogg med mykje inspirasjon, og eg sender sjølvsagt awarden i retur! Du er et varmt og godt menneske med mykje kreativitet Astrid, den har du so ærleg fortjent :)
Det er so mange som fortjenar denne awarden, men velger å sende awarden vidare til dei kreative jentene eg har vore på treff med, i tilfeldig rekkefølge;
Og mi gode barndomsvenninde

I januar fekk eg denne awarden med Eli Kristin , men eg har aldri komt so langt at eg har fått lagt den inn i bloggen min... Tusen takk Eli Kristin! Sender den gjerne i retur til deg, og velger å la det bli med det ;) Eli Kristin har en flott blogg med mykje fine bilder og turopplevelsar i, i tillegg til kreative kreasjonar ! Det er vert å ta seg en tur innom hennar blogg, for inspirasjon og naturopplevelsar ;)

2 kommentarer:

Astrid sa...

Åhhh...nå sitter jeg med tårer i øynene Lise, etter å ha lest de varme ordene fra deg:-)) Tusen , tusen takk!! Ble jammen rørt jeg nå... Takk for at du vil gi denne awarden til meg også!!
Må snart innom deg og kikke litt og ta en prat;-))
Ha en riktig god helg Lise og kos deg i vintersola!

Klemmer fra Astrid

Eli Kristin Magnussen sa...

Heisann Lise, har vært på tur og ikke hatt tid til bloggerunde, så endelig fikk jeg tatt et besøk til deg igjen :)

Tusen hjertelig for varme ord og award fra deg, så kjekt!! Skal ta den med meg og legge den ut i neste uke sikkert, he-he!

Har ikke flere besøk hos kiropraktiker'n nå - iallfall ikke om ryggen holder seg bra. Blir nok turer innover likevel. Må kjøpe noe konf-stæsj umiddelbart, hi-hi!

Ha ei super helg videre, kos deg masse! Stor klem fra :)