søndag 19. juli 2009

God sommer folkens!

Da var endelig ferien komt for meg og, det skal bli 3 fine veker :)
Det har vore ganske stille hos meg her i sommar, dels fordi eg har vert med vennar istaden for å sitte på nettet, og dels fordi eg faktisk ikkje har produsert noko å vise fram... Dvs, har no laga eit bryllaupskort, men det ligge på fotoapparatet enda, og det har eg ikkje tilgang til for øyeblikket. Har sendt kamera med mann og sønn, dei er reist til Askvoll i dag med Herregårdsvogna vår (66-mod volvo amazon herregårdsvogn), der det er skjærgårdstreff med bl.anna veterankjøretøyparade :) So, har eit lite håp om at han tar nokre bilde, men kun et lite... ;)
Ellers har vi kjøpt oss campingvogn for nokre mnd sidan, så det blir nok ein tur eller to med den, ungane gledar seg enormt til å sove i campingvogn.
I ferien har eg bestemt meg for å få rydda (kasta) litt i huset, og no begynne det å krible i fingrane etter å ta ei økt på hobbyrommet :)
Ellers so må no eg prøve å finne meg ein ny jobb til høsten, lucky me... Ica Maxi, der eg jobbar, skal legge ned drifta 31.august :( Har bare vert der i 3 mnd no, etter eg slutta på HappyHobby, fordi den skulle selgast... så då sitt eg her i uvissa igjen då... phu...
Men, no er det sol og sommer, sommer iallefall..... so får prøve å halde motet oppe, og prøve å få ein super sommarferie, og prøve å gjere noko i lag som ein familie :)
Trur muligens det vert ein tur på Akvariet, skal nemlig i bryllaupsfest i Os... (og so er det visst ein butikk på veien....en svensk en... nokon som har hørt om den??? ;)

Ønskar iallefall alle ein super sommar, so skal eg prøve å stikke nasa litt oftare innom her ;)

3 kommentarer:

Eli Kristin Magnussen sa...

En liten hilsen fra Løkken, Danmark :) Vi er ca 260 Florø-væringer på Dana-cup, så nå er det bare ferie i 4 uker og svært lite scrapping/blogging iallfall :D

Nyt ferien Lise, kos deg!!!
Ps - synd med jobben..igjen :0 Men det ordner seg alltid for snille jenter, he-he. Klem fra meg

Rita sa...

Hei snuppa.
Håper du har hatt en fin ferie, og at du er klar til en siste innsats på jobben. Håper de klarer å få noen annet i lokalene, så kanskje dere ansatte kunne fått fortsatt. Håper i allefall det ordner seg, gjør som regel det. Friskt mot!!

Her er det siste feriedag, ingen langveistur på oss i år. Men vi har kosa oss lell.

Håper vi treffes om ikke så lenge!

Klem fra Rita

Heidi a sa...

hei seg!!
Eg ventar i spenninng på fleire kreative kreasjoner fra deg..he he